مشاوره حقوقی رایگان - خواستگاری

سلام وقت بخیر
پنج سال با دختری آشنا شدم از اقوام هستش،دوبار رفتم خواستگاری و خانواده ش قبول نکردن دختر هم گفته اگه قبول نکردن تا آخرش همینجوری ادامه میدیم،بار دوم خواستگاری که به اصرار و پیشنهاد دختر بوده خانواده ش قبول نمیکنن و حتی تهدید می‌کنن که میریم شکایت میکنیم،نمیدونستن در ارتباطیم حتی تلفنی،ولی با چک کردن گوشی دختر متوجه میشن،دختر با من زندگی کرده سفر اومده رابطه داشتیم ولی مقعدی،کلی هم عکس و فیلم دو نفره داریم و پیامایی که به رضایت خودش اومده با من، الان که خانواده ش مخالفت کردن دختره هم بخاطر ترس خانواده ش خطاشو خاموش کرده، اگه با خانواده ش صحبت کنم و بفهمن رابطه مون چجوری بوده ممکنه قبول کنن،چجوری باید باهاشون ارتباط بگیرم که دردسری نشه برام,یا چجوری میتونم از طریق قانون اقدام کنم،ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر بهتر است با مشاورین خانواده مشکل را در میان بگذارید⚖⚖

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر اون خانون تمایل به رابطه ندارد بهتر است ارتباط نگیرید و به تصمیمش احترام بذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقتی دختر خانم راضی نیست پیگیری نکنید