مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید بنده چند سال پیش با دختری دوست بودم و عاشق هم بودیم و قرار ازدواج داشتیم متاسفانه سر لج لج بازی از هم جداشدیم و بنده یه مدت چند سال خارج از ایران بودم دو ماه قبل که برگشتم دوباره خواهر اون دخترو دیدم به صورت اتفاقی شمارمو گرفت به من گفت بدبخت شده و 4ساله ازدواج کرده یه بچم داره اما خوشبخت نیست بعدش چند روز بعد شمارمو داده بود بهش دوباره با هم اشنا شدیم گفت؛ که دو ماه کلا از شوهرش قهر کرده و خونه خواهرش با یه خط همراه اول زنگ میزد بهم که حرف بزنه تو یک ماه فک کنم بالا 30 40 ساعت مکالمه داشتیم بعدش به اصرار من دیگه با اون خط زنگ نزد و شماره خواهرش زنگ میزد رابطه جنسی هم چندین بار برقرار شده از اخرین رابطه 2هفته گذشته بعد خواهر کوچکش رفته به شوهرش گفته با یه شماره ای در ارتباط اون مجبورش کرده طلاق بگیره شوهرم شک کرده و از خواهر کوچیکش میگیره شماره منو اما خط من سوزوندم و هر چی زنگ زدن بوق اشکال میزده اینم مهریشو گذاشته بود اجرا قبل این که خواهرش بگه شوهرشم ادم نرمالی نیست چندین بار منشی اورده خونه رابطه با زنای دیگه صد بار دیدتش تو رابطه جنسی مچشو گرفته اما بخشیده هر سری
شوهره هر روز زنگ میزنه یا میاد دمه خونه تهدید به مرگو و کتک کاری میکنه خونه خواهرش که گفته یارو شک کرده رفته پرینت گرفته اتفاقا اون خطی که به من زنگ میزد به اسم خوده شوهره بود که به زنه داده بود به اسم زنش نیس به اسم خودش خط گرفته و این زنه فک کرده به اسم اینه
رفته خطو بسوزونه گفتن به اسم تو نیست نمیتونی به اسم (شوهرت)
کلا صحبتها ما 3هفته 1ماه نشده از اون خط مکالماتمون، یک ماهه میگذره دیگه با اون خط ارتباطی ندارم یک خط دیگه من داشتم دادم بهش با اون میحرفیم من رفتم‌خطمو سوزندم همون خطی که با اون شماره حرف میزد اما از اسم من در نیامده هنوز من میخواستم بدونم این شوهر میتونه بره شکایت کنه خطی که به اسم خودش هست با خط من 3هفته مکالمه داشته بگه که زنش با من حرفیده البته وکیل زنه گفته گردن نگیر تو حرفیدی چون خط به نام شوهرته
منم با وکیل حرف زدم مشاوره گرفتم وکیل منم گفت میتونه بگه که به اسم من بود اما دست زنم بود خطه گفت شاهد میاره که دست زنش بوده سیم کارت
1. ایا شکایت کنه به فرض مثال ثابت کنه زنش حرفیده سه هفته با من میتونه کاری کنه؟ شکایتی کنه برام مشکل ایجاد بشه؟ که زنه رو بفرستن پزشک قانونی برا معاینه نزدیکی (جنسی)؟
2.اصلا تا چند مدت نشون میده تو پزشک قانونی که اخرین بار کی رابطه داشته؟ مثلا بگن ده روز پیش رابطه داشته چون این دوماه جدا از شوهرش زندگی میکنه
3.اصلا میتونه شکایتی کنه؟
شماره سیم من فقط مدت 3 هفته یا یک ماه باهاش در ارتباط بوده!
4.ایا میتونه از شماره ای که ازم داره شکایت کنه؟
شنیدم پرینت اس نمیدن فقط مکالمه و سابقه تماس است متن پیام مشخص نیست اکثرا هم مکالمه بوده
قصه ما یه خورده پیچیدس ببخشید طولانی شد اما حقیقته لطف کنین تموم سوالاتم رو جواب بدین ممنون میشم سوالاتم جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
تنها راه اثبات زنا چهار بار اقرار متهم و یا شهادت چهارنفر عادل که لحظه زنا رو دیدن هست پس مشاهده میکنید که عملا زنا با پزشک قانونی و پیامک و مکالمه تلفنی قابل اثبات نیست در بدترین حالت ممکن اگر هردو شما رو باهم دستگیر میکردن عنوان اتهام رابطه نامشروع که 99 ضربه شلاق تعزیری مجازاتش هست بر فرض شما با خطی که بنام خودتون بوده باهم ارتباط داشتید از بعد از تصویب قانون آیین دادرسی کیفری جدید و اجرای آن کنترل مکالمات و پیامک ها بجز در موارد امنیتی و جرائم سنگین آنهم توسط یک قاضی تحت عنوان دادیار شنود ممنوع می باشد و چه بسا اون آقا رفته شکایت کرده ولی چون دلیل و مدرکی نداشته شکایتشو رو قبول نکرده باشن