مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی بعد از اصلاحات ارضی

در سال 1335 مادرم که مالک متراژ 4 هکتار زمین کشاورزی در روستاهای اطراف کرمانشاه بود فروخت و پس از فروش آن نیز پدرم بر روی آن زمین های کشاورزی به عنوان رعیت به مدت 15 سال کشاورزی نمودند که پس از قانون طرح اصلاحات ارضی کل اراضی کشاورزی توسط حکومت وقت به نام پدرم سند قانونی شد و جمهوری اسلامی نیز سند مالکیت قانونی اراضی را تحویل پدرم نمودند. در چند سال گذشته فرزندان مالک قدیم اراضی شکایت کرده اند و دادگاه در سال 1386، کل اراضی را طبق سند خرید قبل از اصلاحاتشان تحویل آنها نموده و حکم خلعیت کامل اراضی را به نفع آنها صادر نموده است. حال راهنمایی کنید که آیا اسناد ما از نظر قانونی اعتبار ندارد و حق با آنها بوده است؟ آیا راه اعتراض وجود دارد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر ندارد و اعتراضتان بی ثمر خواهد بود زیرا مالک حقیقی وجود دارد و دلایل و ادله قانونی خود را ارایه نموده اند

یک وکیل

سلام" در فرض سوال توصیه می شود جهت دریافت پاسخ اطمینان بخش با به همراه داشتن تصویر اسناد و مدارک مالکیت مورد ادعای خود و آراء مراجع صالح قضائی و مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین