مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد اصلاحات ارضی

ایا در قربه ای که صدها زارع داشته و فقط سه مالک در اون قریه مشمول قانون اصلاحات ارضی شده اند و‌ تنها تعداد 15 نفر زارع به دفترخانه اسناد رسمی معرفی شده تند و سند نسقی دریافت کردند و الباقی قریه مشمول نشده باشد. کل قریه مشمول شده حساب میشود؟ فرض یکی از مالکین دیگر قریه نامه از جهاد کشاورزی گرفته که در سه مرحله از اجرای قانون مزبور در اون قریه مشمول قانون نشده است، ایا وقتی مبنای تصرفات زارع که فاقد نسق ایت غیرقانونی است، زارع مربوطه به صرف تصرفات طولانی میتواند عرصه ملک مالک را برای امری غیر از کشاورزی مثلا ساخت ویلا به غیر بفروشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا مدارک بررسی نشوند نمی توان اظهار نظر کرد
از ظاهرسوال چنین می توان پاسخ داد که فقط نسبت به سهم آن سه مالک از کل قریه مشمول اصلاحات ارضی شده نه کل قریه .
سوال دوم هم مبهم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره امور اراضی پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
باید مدارک زارعین را دید و مجموع پلاک که کلا چند سهم است و زارعین چند سهم در سند، مالک شده اند با ارائه توضیحات بیشتر راهنمایی دقیق تر انجام می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق مدارک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای فروش اراضی ، ابتدا باید مالکیت شما محرز گردد