مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب کارگر

سلام ..من در یک شرکت کار میکنم حالا که میخوام تسویه کنم میگه اگه نمیخوای تا پایان سال بمونی دیگه حق سنوات بهت تعلق نمیگره..سوال دوم اینکه به گفته اون کسانی که شیفتی کار میکنند هر ماه یک روز و چند ساعت بیشتر مرخصی ندارند آیا درسته ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد از اداره کار تقاضای سنوات و مزایای خود را داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جهت برخورداری از حقوق قانونی خودتان از طریق اداره کار شکایت کنید
بدوا نیاز است در سامانه روابط کارگر و کارفرما ثبت نام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه سال تمام نشود سنوات تعلق نمی گیرد ...