مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حقوق توسط کارفرما

عرض سلام و خسته نباشید. بنده خیاط هستم حدود 32 سال سابقه کار دارم و نزدیک 4 ماه در خیاطی مانتو دوزی کار کردم و چون دوست بود حقوق صحبت نکردیم بعد چهار ماه گفت ماهی 8 تومن حساب میکنم چند روز گذشت گفت اشتباه شنیدی 7 تومن ماهی حساب میکنم تعمییر چرخ براشون انجام دادم خلاصه هر کاری که بشه در یک کارگاه خیاطی انجام داد یک ماه هستش دراومدم حقوقی هم که خودشون گفتن هم تسویه نمیکنن
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قراردادداشتی در اداره کار علیه او شکایت کن در غیر اینصورت بااستناد به شهادتشهود و....مطالبه وجه دادخواست بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اثبات رابطه کارگری کارفرمایی میتوانید از طریق اداره کار نسبت به شکایت جهت مطالبه حقوق و مزایای خود اقدام کنید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
علیهشون می تونید به اداره کار محلتون شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از ایشان در وزارت کار شکایت نمایید حقوق بیمه سنوات و تمام حقوق خود را دریافت کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید از اداره کار پیگیری بفرمایید