مشاوره حقوقی رایگان - حق عائله مندی زنان شاغل

با سلام
خانمی دارای 2 فرزند دختر بوده که از دادگاه حضانت کودکان به وی داده شده است
ایشان از همسر خود جدا نشده است ولی بنا به دلایلی با هم زندگی نمیکنند
زمانی که برای برقراری حق عائله مندی به واحد مربوطه مراجعه نموده به ایشان اعلام گردیده که بایستی حتما مطلقه باشند در حالی که بند 4 ماده 68 قانون خدمات کشوری به صراحت قید شده زنانی که فرزند تحت تکفل دارند از حق عائله مندی برخوردار می گردند
آیا ایشان به استناد برگه حضانت، ماده قانونی درج شده می تواند به دیوان عدالت شکایت نماید؟
لازم به ذکر است شکایات مشابهی در این خصوص قبلا ثبت گردیده که دیوان عدالت اداری رای قطعی به برحق بودن خواهان داده است (شماره دادنامه ............... مورخ 1401/06/14 که در سامانه ملی آرای قوه قضایی قرار دارد)

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدا م نمایید