مشاوره حقوقی رایگان - عائله مندی زنان شاغل

سلام و خسته نباشید من کارمند انجام کار معین شاغل در دستگاه دولتی هستم دو سال هست طلاق گرفتم و در طلاق نامه قید شده حضانت فرزند با منه دخترم 19 سالش هس و در حال تحصیل . عائله مندی برا من میگن شامل نمیشه ولی در واقع من سرپرست خانوار هستم می خواستم در صورت امکان راهنماییم کنیم با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ضمن ارایه مدارک مبتنی بر طلاق باید با کارگرینی مذاکره نمایید