مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مشارکت در قاچاق

پدر من 2 تا تریلی داشت.که رانندگی یکی با خودش بود و دیگری با شوفر.در سفری از افغانستان به ایران شوفر تریلی دوم پدرم در کامیون 21 کیلو تریاک حمل میکند که دسگیر میشود.روز های اول حقیقت را میگوید که صاحب ترلی ها که پدر بنده باشد بی گناه و بی خبر است ( که واقعا هم بی اطلاع بوده) اما چون متوجه میشه حکم اعدام براش میبرن.تصمیم میگیره با ایجاد یک همدست حکم اعدامش به حبس ابد بشکنه.که این وسط پدر من رو قاطی ای ماجرا کردن و گفتن که صاحب کامیون خبر داشته.برای هر دو حبس ابد و مصادره تریلی پدر منو دادن.
سوال اینجاست ایا فقط با یک پاپوش ساده قاضی میتونه چنین حکمی بده.با توجه به اینکه پدرم هیچوت زیر بار اعتراف به این پاپوش ناحق نکرد.چون واقعا بی خبر بود.چرا باید قاضی به اعتراف یا حرف دروغین یک مجرم سابقه دار توجه کنه و پدر بی گناهی رو 15 سال حبس بده با مصادره اموالش.ایا درسته این حکم؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام
به صرف یک گزارش خلاف واقع علیه پدر شما قاضی پرونده حکم به محکومیت نمی‌دهد مگر در روند پرونده و قرائنی که توجه اتهام با خبر بودن مالک کامیون از محموله را تحصیل کرده باشند تا زمانی که پرونده شما مورد مطالعه قرار نگیرد اظهار نظر قطعی نمی‌توان کرد