مشاوره حقوقی رایگان - همسر معتاد و نپرداختن نفقه

سلام و وقت بخیر
خانمی هستم که ده ساله ازدواج کردم و یه فرزند دو ساله دارم، از همون ابتدای زندگی تا به حال شوهرم پولی بعنوان خرجی یا نفقه به من مرداخت نکرده و تمامی حقوق و درامد خودم هم خرج زندگی میشه، ایشون از بابت جنسی بسیار سرد هستند و زودانزال، بطوریکه ما هر سه ماه یکبار رابطه ی بی سرانجامی داریم، از همون اوایل ازدواج کم و بیش به اعتیاد ایشون،شک کردم، ترامادول، بعد تریاک، و اخیرا تصادف کردن، از وسایلی که تو ماشین داشتن،پایپ هم کشف شده، من چجوری میتونم تقاضای طلاق کنم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا توضیحات کامل ارائه شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول سعی کنید مدارکی دال براعتیاد او بدست اورید بعد مهریه خود را اجرا بگدار تا طلاق توافقی بدهد ضمنا بابت بابت عدم ارضای جنسی هم میتوانید دادخواست طلاق بدهید.
برای اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با اهرم فشار نفقه و مهریه همسرتان را مجبور به طلاق توافقی نمایید