مشاوره حقوقی رایگان - تراس مشرف به حیاط

سلام
بنده یه آپارتمان در طبقه ی پنج یک مجتمع خریدم که از تراس ما به حیاط و پشت بام خانه های روبروی تراس ما دید دارد و آنها شکایت کردند برای کل مجتمع و ما مجبور شدیم که با طلق تراس رو تا حدود 2 متر بپوشانیم که دید به پایین نداشته باشیم دیوار تراس 80 سانت هست و طلق روی آن هم 110 سانت زدیم
حالا اول اینکه این قانون هست که ما تراس رو بپوشانیم و دوم اینکه حدود ارتفاعی که حداقل لازم هست تا بپوشانیم چقدر هست؟
ممنون

پاسخ ها :

تراس مشرف به حیاط