مشاوره حقوقی رایگان - بکارت و عقد زوری

سلام من حدود دو سه ماه پیش بهم تجاوز کردند و فیلم گرفتن ما شکایت کردیم اما داداشم اسلحه روی سرم گذاشت و گفت ما ابرو داریم باید ازدواج کنی وگرنه میکشمت و هیچکس از خونوادم پشتم نیست و منو از خونه بیرون کردن به زور با این پسر عقد کردم و خونشون زندگی میکنم اما منو اذیت میکنه آیا میتونم خودم شکایت کنم 16 سالمه واقعا اگه نتونم شکایت کنم زندگیم خراب میشه حق طلاق هم دارم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه بیان ننموده اید چه شکایتی بابت تجاوز و یا دادخواست طلاق؟ در هر دو مورد می توانید راسا اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما ابتدا به یک مشاور خانواده یا بهزیستی مراجعه کنید و مشکلات خود را در میان بگذارید، زن جوان 16 ساله بی پشت و پناه باید خیلی با احتیاط رفتار کنید که بعدا با مشکل مواجه نشوید اما انچه مسلم است اگر شوهر شما را کتک زد فورا به 110 و 123 زنگ بزن و به همسایه ها خبر بده و بعد برو کلانتری محل تا شما را به پزشکی قانونی معرفی کنند بعد مهریه خود را اجرا بگذار تا جرات کتک زدن نکند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه سن قانونی نرسیده توصیه می شود با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و از آنها کمک بخواهید همچنین صورت جلسه 110 تنظیم کنید تا در صورت امکان شکایت مطرح شود