مشاوره حقوقی رایگان - به اعتبار پرونده خودم

با سلام
به شکایت های مردم عادی در محاکم رسیدگی نمی شود به اعتبار و اسناد پرونده خودم می گویم و هیچ شکی ندارم
داور مرضی الطرفین رای ندادند ماده 473 ق آ د م شکایت کردم گفتند اول باید دادخواست احراز تقصیر بدهید تا احراز خسارت معنی پیدا کند ، دادگاه بعدی گفتند بدونه ورود خسارت احراز تقصیر امری عبث می باشد ، شکایت وفق ماده 1 و 2 مسولیت مدنی شکایت کردم برای مجازات و تنبه داور ، حکم دادند موضوع شکایت وفق ق آ د م مطرح نگردید
به پیر به پیامبر ابروی اسلام را بردید محاکم پدرم را در اوردند هیچکس پاسخگو نیست موضوع ساده و ابتدایی طبق ماده 473 ق ا د م را نمی شود حکم گرفت بعد دم از همه چیز می زنیم من یکی بخدا دیوانه شدم من که حاضرم جونم را برای نظام بدهم دیوانه شدم مگر چنین چیزی ممکنه کجاست جناب اژه ای کجاست عدالت اسلامی من بگی مراجعه کنم و..... ابرویم رفت زندگی ام رفت نابود شدم نمی توانم یک فحش هم بدهم ، کاشکی رژیم شاه بود و جون خودمان را می دادیم و آخرت بدست می آوردیم و...... شما را بخدا بداد ما برسید و راهنمایی کنید چکار کنیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کار را می بایست به کاردان سپرد. می بایست وکیل می گرفتید.