مشاوره حقوقی رایگان - دیه و تصادف

سلام. بنده حدود 10 روز پیش با پیرمردی تصادف جزیی داشتم و ایشان را به بیمارستان رساندم و بعد از عکس برداری و رسیدگی گفتند موضوع مهمی نیست و مرخص شد و بستگان ایشان هم رضایت دادند بعد از 5 روز پسر ایشان با من تماس گرفت و گفتند که لگن پدرش درد دارد و دوباره به بیمارستان بردیم و گفتند که شکسته است. بستگان ایشان از من خواستند که من حاضر شوم که ایشان دوباره از من شکایت کنند تا هزینه های بیمارستان را از طریق بیمه ماشین من پرداخت کنند. میخواستم بدونم در زمان پرداخت دیه مشکلی برای من وجود ندارد مثلا بنده محکوم به پرداخت بخشی از دیه بشوم یا از این قبیل مشکلات. ممنون میشم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این کار را نکنید زیرا برای شما مسئولیت بسیار زیاد و سنگینی به همراه خواهد اشت
کوچکترین این دردسر توقیف خودروی شما به مدت نامعلوم است.
نامبردگان از شما گذشت نموده اند حال اگر از دید انسانی می خواهید اینکار راانجام دهید بدانید که در قانون عواطف انسانی راهی ندارد... .
شما می توانید هزینه ها را بدون رضایت به شکایت؛ تقبل نمایید و یا حتی از انجام این کار سرباز زنید
ضمنن طول درمان هم اگر قبول به شکایت نمایید بر عهده شماست

یک وکیل

سلام" اگر گذشت و رضایت کتبی در مرجع انتظامی یا قضائی صالح انجام نشده باشد ، زیاندیده می تواند طرح شکایت نماید و در صورت تائید پزشکی قانونی ، خسارات بدنی از شما دریافت نماید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر رضایت شاکی را نگرفته باشید محکوم به پرداخت دیه هستید که از محل بیمه نامه شما پرداخت خواهد شد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پاسخ داده ام.یاالله