مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ی دادرسی دادگستری

ما به تاریخ 1401/08/26 جلسه ای در دادگستری داشتیم که خسارت تصادف با ماشین رو از مقصر دریافت کنیم قاضی در همون جا گفتن که باید مبلغ دو میلیون تومان رو برای هزینه ی کارشناس پرداخت کنیم و ما پرداخت کردیم و فیش رو به منشی تحویل دادیم

الان یه ابلاغیه به همون تاریخ 26 ام برای ما اومده که باید دو میلیون برای هزینه ی کارشناس پرداخت کنیم و 7 روز برای این پرداخت مهلت داریم

حالا سوال من این هست یعنی ممکن هست واریز ما ثبت نشده باشه ؟
یا با اینکه ما پرداخت کردیم باز هم برامون ابلاغیه میاد ؟

پاسخ ها :

دستمزد کارشناس ابلاغیه