مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیط بدهی

مبلغ دو میلیارد تومن با لحاظ تاخیر3.5میلیارد محکومیت گرفتم.الان اجراییه گرفتم ایا تقسیط این مبلغ ممکنه؟عرف تقسیط چطوره ؟عرف پیش پرداخت و عرفط تقسیط ماهانه؟یعنی ممکنه 10ساله تقسیط بشه؟اگر بلی خوب این تقسیط از 2سال دیگه این مبلغ ارزشی ندارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر محکوم علیه دادخواست اعسار را مطرح نماید و دادگاه حکم اعسار ایشان را صادر کند ، مبلغ محکوم به ، اقساط خواهد شد

و مبلغ پیش قسط و اقساط ماهیانه توسط دادگاه مشخص خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان تقسیط وجود دارد
در صورتی که طرف مقابل شما درخواست اعسار بدهد مقام قضایی مقداری پیش قسط و قسط معین میکند و فرد مکلف است پرداخت نماید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت اثبات اعسار محکوم علیه بله امکان تقسیط وجود دارد و میزان اقساط بنابه نظر قاضی و میزان تمکن مالی محکوم علیه می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیط عرفی ندارد بر اساس شرایط محکوم علیه توسط قاضی انجام میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر محکوم نتواند یکجا پرداخت کند تقسیط می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تقسیط و اعسار مبتنی بر شرایط یکسانی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به وضعیت مالی محکوم علیه و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.