مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه حق الوکاله وکیل

عرض ادب و احترام به استحضار میرسانم اینجانب صاحب سرقفلی می باشم که وکیل صاحب ملک تقاضای تعدیل اجاره بها را کرد و مبلغ اجاره بها مبلغ 810 هزار تومان ماهیانه به مدت 36 ماه تعیین گردیه شده حالا وکیل ادعا حق الوکاله را کرده و میگوید از 400 هزار تومان تا 18 میلیون می باشد ولی شما 6 میلیون به من بدهید وگرنه شکایت میکنم لطفا راهنمایی لازم در این خصوص را بفرمایید و بفرمایید ایشان چه شکایتی میتواند بکند اگه ما طبق قانون بدهیم با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی شما صرفا موظف به پرداخت حق الوکاله وکیل مطابق تمبر مالیاتی ابطال شده در پرونده طبق تعرفه می باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر در رای دادگاه آمده باشد قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد مالی شما مورد مطالعه قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف به پرداخت مبلغ حق الوکاله طبق تعرفه و تمبر باطل شده در وکالتنامه هستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید طبق قرارداد حق الوکابه را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان دادخواست مطالبه وجه حق الوکاله ، توسط وکیل
وجود دارد