مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه حق الوکاله وکیل

سلام
حق الوکاله وکیل برای دادخواست فسخ قرارداد اجاره بعلت تخطی مستاجر از مفاد اجاره نامه و تخلیه مستاجر طبق تعرفه 1401 حدودا چقدر و به چه صورت محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

10 درصد مبلع ودیعه بعلاوه جمع یک سال اجاره بها

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا حق الوکاله توافقی است و حداقل حق الوکاله طبق تعرفه برای این مورد 500 هزار تومان است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام در هر مورد بسته به سختی و سهولت پرونده و تعداد مراجعات یا نظر وکیل مورد نظر تعیین می گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حق الوکاله وکیل امری توافقی است فی مابین وکیل و موکل اما در حالت کلی ده درصد خواسته است