مشاوره حقوقی رایگان - چگونه حق وحقوق را می توانم مطالبه کنم من یک فرزند خواندم

چجوری میشه از حقم دفاع کنم پدر و مادرم که مرا قبول کردن الان فقط پدرم زنده است و قبل از آنکه مادرم بمیرد زن گرفت یه دختر که آورده بود مثل من بزرگش کنه ولی منو میگن 3ماهگی آورده ولی این دختر بزرگ بود الان من 34 سالمه اون 40 سالشه بابام باهاش روهم ریخت وقتی مادرم در بیمارستان بستری بود ازش حامله شد و مادرم مجبور شد ب این وصلت تن بده خودشم دق کرد و مرد حالا سوار بابام و تمام زندگیش تو دستشه منم 24 سالگی زنم دادن ولم کردن ب امام خدا حالا چجوری میتونم حقوق قانونیمو مطالبه کنم عامبلم هیچی بهم نمیگن

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه شما به عنوان فرزنخوانده حق و حقوقی نسبت به اموال ایشان ندارید. درصورتیکه سرپرستی شما را از طریق بهزیستی قبول نموده اند پرونده سرپرستی خود و ضمانت های دریافتی را بررسی نمایید