مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و فحاشی تلفنی

سلام. آیا از طریق ضبط صدای تماس تلفنی همراه با شماره کسی که فحاشی و تهدید به آبروریزی در محل کار و سکونت شخصی دیگر میکند از طریق قانون میشود پیگیری کرد؟ بر فرض مجازات چنین شخصی چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بله امکانپذیر است و مجازات فحاشی غیرقذف تا 74 ضربه شلاق و یا جزای نقدی است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله امکانپذیر است از دادسرای محل شکایت نمایید و شلاق و حبس در انتظار مشتکی عنه میباشد

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع می تواند به عنوان اماره(ضعیف تر از دلیل )قرار گیرد که در مراجع نیز قابل بهره برداری است ولیکن بهتر است دلیل تهیه گردد.مانند پرینت تماس های دریافتی واستماع توسط شهود .یاالله