مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام خسته نباشید امکانش هست پرینت پیامک های یک شخص رو دادگاه استعلام بگیره؟
منظورم اینه که متن پیام ها از طریق دادگاه قابل استعلام هست یا نه؟ یا تعدادش رو نشون میده!؟
و اگه قابل استعلام هست این عمل تا چه بازه زمانی قابل انجامه؟ شش ماه یا مثلاً سه سال یا مثلاً چند وقت؟

بدون شکایت هم میشه پرینت تماس ها و پیامک ها رو دراورد؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت نیاز متن پیامک ها قایل دریافت تا 6ماه هست. بدون دستور مقام قضایی خیر حتی مالک خط دسترسی ندارد فقط می تواند پرینت تماس ها را بگیرد

الهه حسینی

الهه حسینی :

پرینت تماس و پیام نیاز به حکم قضایی دارد و با دستور قاضی امکانپذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا ششماه گذشته به دستور مقام قضایی قابل استعلام است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

فقط با دستور مرجع قضایی امکان اخذ پرینت وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها با حکم قضایی قابل استعلام است و تا 6 ماه استعلام ممکن است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت با دستور قضایی ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا 6ماه میتوان استعلام گرفت و فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد