مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

یه فرد از طریق اشنایی که در مخابرات داره میخواد پرینت تماس ها و پیامک های منو بگیره و من نمیخوام که به اطلاعاتم دست پیدا کنه چطور باید جلوگیری کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا چنین اقدامی نمی تواند انجام بدهد و غیر قانونی است و شما در صورت اقدام ایشان می توانید تحت عنوان اعمال نفوذ ، تهدید و افشای اسرار از ایشان شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چنین چیزی امکان ندارد فقط از طریق دستور قضایی امکانش وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنین عملی جرم است اتفاق افتاد قابل شکایت و پیگیری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا جرم یا تخلفی صورت نگرفته نمی توانید کاری کنید . البته بیشتر این نوع گفته ها جنبه ایجاد ترس دارد و قادر به عملی کردن آن نیستند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون حکم قضایی ، پرینت مکالمات دیگران غیرقانونی است.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

پرینت تماس ها و پیامک ها باید با دستور مقام قضایی باشد و کارمند مخابرات چنین حقی ندارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اگر ایشان واقعاً در مخابرات آشنایی داشته باشند متاسفانه این کار قابل انجام است و شما چون نمی دانید از کدوم سمت وشخص این اتفاق میوفته کاری نمیتونید بکنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان اخذ پرینت از پیام ها و تماس ها توسط غیر مالک وجود ندارد مطلقا

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر اقدام کرده باشد، می توانید شکایت کنید قبل از اقدام به پرینت، می توانید به شرکت همراه اول شهرستان خودتان مراجعه و اعلام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حراست مخابرات را در جريان قرار دهيد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق قانون جرائم رایانه ای، اپراتورهای تلفن همراه مکلفند که اطلاعات تماس و پیامک را تا شش ماه ذخیره کنند و صرفا پرینت مکالمات شش ماه اخیر آن هم با طرح شکایت مثل رابطه نامشروع با دستور مقام قضایی برای مرجع رسیدگی کننده ارسال می شود.
قاضی پرونده کیفری خود راسا حق استعلام و اخد پرینت مکالمات و پیامک ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و…، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه ارسال نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کار غیر قانونی انجام شد میتوانید از کارمند خاطی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر خط بنام شماست دستور قضایی لازم است و فقط تماسها داده میشود نه متن پیامک

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرینت تماس فقط به صاحب خط داده می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت دسترسی غیر مجاز میتوانید علیه شخص شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا جرم یا تخلفی صورت نگرفته نمی توانید کاری کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود این امکان وجود ندارد مگر با دستور قضایی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چنین کاری برای ایشان امکان‌پذیر نیست کشی این کار را کند مجرم است و جرم انگاری شده است