مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک

سلام و خسته نباشید ما یک زمینی داشیم که دو دانگ دو دانگ تقسیم به سه شد. بعد با یک نوشته محضری کل دانگ ها به نام یک نفر که سازنده است شد و کلیه مسایل ان زیر دست ان طرف است. طبق متراژ یک واحد سویت همکف و دو واحد روبروی هم در طبقه اول شد. حالا طرف سازنده می خواد مشاعات رو به سوییت بده مثل حیاط خلوت و حیاط سرباز بیرون. آیا امکان دارد. و یکی از واحدهای رو به طبقه بالا پارکینگ دارد آیا سازنده می تواند به هرکدام که دلش میخواهد بدهد؟ ایا الان در تفکیک زمین ها این مسئله پارکینگ ذکر میشود. یا موقع سند زدن درمحضر, پارکینگ ذکر میشود که به کدام واحد بدهد. چون دو واحد که به نام خودش هست را فروخته در بنگاه ولی هنوز به اسمشان سند نخورده. ممنون از شما

پاسخ ها :

مرتضي  مقدس

جناب آقای مرتضي مقدس :

بستگی به قرارداد و توافق شما داره باید قرارداد شما ملاحظه بشه و طبق تعهدی که دارید نسبت به سهم و واگذاری و تفکیک اقدام بشود و خارج از توافقات اعتبار نداره و اکر توافقی ندارید و ملک به نام ایشان هست کار شما سخت میباشه و احراز و ادعای شما نیاز به رسیدگی و بررسی داره

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر مشاعات مشترک و متعلق به همه است