مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از پدری که مظنون به قتل معرفی شده امکان دارد؟

با سلام
وکلای محترم بنده بعد از قتل مادرم که ده سال میگذرد و پرونده در جریان است با آقایی ازدواج کردم که با توجه به شکنجه های من متوجه شدم ایشان مظنون اول به قتل مادرم به گفته ی مامور پرونده هست و پس از سال ها کتک و شکنجه و اسارت و اعتیاد ایشان با بچه هایم فرار کردیم و به خانواده پناه بردیم و با توجه به پیامک های تهدید به قتل بنده که گزارش دادم باز حتی نمیتوانم سلب ملاقات بگیرم و تمام مدارک را ارائه دادم، حتی دخترم گفته نمیخواهد پدرش را ببیند ولی نمیدانم جریان چیست که با توجه به ارائه مستندات بنده مرا 3 میلیون جریمه کیفری کردند، ایشان حتی اقدام به سلب حضانت دختر 6 سال و نیمه ام کرده، در نبود من دادگاه مرا روانی خطاب کرده، درخواست تامین دلیل دادم و گواهی سلامت پزشکی را هم تقدیم دادگاه کردم اما باز دارند از یک دروغگو حمایت میکنند و میگویند دلایلم کافی نیست !
به نظر شما جریان چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سلب حضانت از پدر به دلیل متهم بودن سلب حضانت از پدر سلب حضانت حضانت