مشاوره حقوقی رایگان - یافتن کودک گمشده

با سلام خدمت سروران گرامی ، کودکی دوماهه در سال 59 بدلیل بیماری اعصاب مادر به شیرخوارگاه شهر آبادان سپرده شده . در زمان شروع جنگ کودکان به شیراز انتقال داده شده اند . حال چگونه و از کجا میتوان جهت کودکان آن زمان پیگیری و آنان را بیابیم . به نظر شما نام و مشخصات آنان در آن زمان ثبت شده؟
خانواده بعد ها پیگیری کردند لیکن فقط همین را گفتند که به شیراز فرستاده اند . به نظر شما بهترین راه جهت یافتن آن نوزاد چیست . نام و نام خانوادگی و نام پدر و مادر آن کودک را فقط داریم . با تشکر از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما باید بررسی مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد⚖⚖⚖