مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام ممنون از بزرگواری وراهنماییهای مفیدتون انشالله درپناه حق پاینده باشید
من با یک پیشنهاد سرمایه گذاری حدود 400 میلیون پولم رو دادم به کسی 200 میلیون رو با کارت خودم برد خالی کرد آورد و200 میلیون رو واریز کردم به حساب پسرش البته یکجا نه در عرض ده روز به کارت پسرش که در واتساپ عکس کارتهای پسرش رو فرستاده وگفته به این شماره کارتها واریز کن حالا نه اصل پولم رو میده نه سودی داده من از خودش شکایت کردم ودر شکایت کامل توضیح دادم میخواستم بدونم برای طلب پولهام از پسرش باید جدا شکایت کنم یا با همون شکایت میتونم درخواست مسدودی حسابهای پسرش رو بدم

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، شما به هر مقداری که برای هر شخص پول واریز کرده اید ، باید شکایت جداگانه نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جداگانه .چون خوانده یا مشتکی عنه باید ذی سمت باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جداگانه باید برای پولی که پرداخت کرده اید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کیفری مطرح کرده اید در صورتی که محکوم بشه نیازی به طرح دعوا از پسرش نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در یک شکایت اسم هر دو شخص را به مطرح نمایید