مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

باسلام و عرض خسته نباشید..
دوست بنده دارای حسابی میباشد که نزدیک به 5ساله بعلت واریز مبلغ بسیار بسیار زیادی مسدوده و همچنان هم اون مبلغ توی پرینت حسابش هست، حالا یکی بهمون گفته فلانروز بیاید بانک مرکزی تا براتون بازکنم و مقداری از مبلغو بصورت کاملا قانونی بهتون بدم..
میخواستم بدونم از نظر شما و بصورت قانونی امکان این کار هست؟ یا بنظر کلاهبرداریه؟ اصن این پولا چیه میاد تو بعضی حسابا آخه؟
بعلت اینکه سه شنبه هفته جاری زمان دادن بهمون، بسیار بررگواری میکنید اگر محبت کنید وسریعتر پاسخ بدید، بسیار زیاد از رسیدگی و جوابگوبی واقعی و بی منت شما پیشاپیش ممنونم..

پاسخ ها :

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
نیاز به بررسی دارد بایدعلت مسدودی مشخص شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر همچین چیزی قانونی نیست و مرجع صدور دستور مسدودی حساب باید دستور رفع مسدودی بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر قانونی نیست شما باید مرجع مسدود کننده حساب را مشخص کنید و دستور رفع توقیف را از آنجا بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر پول واریزی متعلق به خود
شما باشد امکان برداشت از حساب وجود خواهد داشت
در غیر این صورت خیر شما ‌ نباید از حساب مبلغی برداشت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی بنظر غیرقانونی می اید چراکه مطابق اظهارات جنابعالی پول متعلق ایشان نمی باشد که قابل پرداخت باشد بنابراین با مراجعه به بانک مرجع دستپر مسدودی حساب را شناسایی و از انجا جهت رفع مسدودی اقدام نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی دارد تا دلیل مسدودی مشخص شود . در صورتی که واریز وجه با مدرک معتبر انجام شده باشد مشکلی پیش نخواهد آمد . از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام این موارد بصورت فیشینگ واریز میشه و کداهبرداری هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به علت احتمال پول شویی حساب بسته میشود تا رسیدگی شود.از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین چیزی صحت قانونی ندارد
بدوا پیگیری کنید که علت مسدودی چیست و مرجع مسدودی کجاست

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

فقط درحضور مسول شعبه ودر بانک مورد نظر توافق نمایید وخارج از بانک به وعده های غیر قانونی ومشکوک اعتماد نکنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این که من پول چیست و نمی‌دانید جای شبه به وجود می آورد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
قطعا عمل مجرمانه و تحصيل مال از طريق نامشروع و پولشويي است
هرگز بدون تعيين تكليف قضايي از پرداخت هرگونه رشوه خودداري نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به توضیحات بیشتر برای شفاف‌سازی موضوع است.