مشاوره حقوقی رایگان - اجاره به غیر با اذن مالک

ما مستاجر دوم هستیم.مالک خونه را با اذن در اجاره به مستاجر اول اجاره داده و اذن در اجاره نامه مکتوب است.ما پول رهن دادیم به مستاجر اول و نمی دانستیم مالک نیست. الان پول رهن را به ما نمیده یعنی زندان است و مالک اصلی حکم تخلیه ما رو گرفته.باید چکار کنیم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر اجاره با اذن بوده مالک متعهد به پرداخت وجه الودیعه است...