مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت و مدت سابقه در پرونده متهم

سلام. من جزو اصناف هستم ، شخصی کامپیوتری برای ما فروخت و پولشو گرفت و رفت .
چند روز بعد شکایت کرده بود که کامپیوتر برای فردی مجهول الهویه داده برای نصب ویندوز حال آنکه آدرس مغازه ما رو داشت متاسفانه دوربین نداشتیم.
من هم اطلاعی نداشتم ، بعد از 6 ماه اومدن مغازه با سرباز و من رو بازداشت کردن به جرم خیانت در امانت و 1 روز زندان بودم و چون هنوز آشغالش (کامپیوتر فکستنی) پیش ما بود عودت دادم و شاکی رضایت داد.

سوال) چقدر طول میشکه از سابقه حذف شود .

سوال ) آیا میتوانم به عنوان تهمت از ایشان شکایت کنم ؟ چون تمام تجهیزات رو داده بود مانیتور ، اسپیکر و کیبورد و ... حتی به قاضی گفتم که بچه هم میداند که برای نصب ویندوز ماوس دیگر لازم نیست ازم قبول نکردن برای تحویل وسایل به ریز مکتوب و صورتجلسه کردیم و شاکی (تحویل گیرنده) و چند نفر شاهد امضا کردند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر منع تعقیب صادر شده در سابقه نیست و میتوانید از مسبب این موصوع شکایت کنید و خسارت بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر سهل انگاری کرده اید که رسید نداده اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت صدور حکم برائت می توانید تحت عنوان افترا شکایت کنید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر منع تعقیب یا برائت صادر شود برای شما سابقه نشده و مشکلی ندارد و می توانید با در دست داشتن یکی از این 2 از ایشان به جرم تهمت و افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سابقه کیفری نخواهید داشت

امکان شکایت وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جزو ماده 25 قانون مجازات اسلامی نمی باشد یعنی محکومیت موثر کیفری نخواهید داشت اما امکان شکایت وجود دارد