مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام
بنده تیر 93 استخدام سازمان دارایی به صورت رسمی کشوری به علت ایثارگری شدم
فروردین 93 زایمان داشتم ‌قبل از استخدام سابقه بیمه ندارم
در اون سال به بنده گفتن به دلیل زایمان قبل از استخدام نمی توانید از مرخصی زایمان به مدت 9 ماه استفاده کنید
چند روز پیش شخصی استخدام شد و 10 روز قبل از استخدام زایمان داشته است بیمه هم قبلا نداشته است
همین حرف را به ایشان زدند
ایشان به وزارت دارایی شکایت کرد
و وزارت خانه طی نامه ای رسمی اعلام کرد ایشان باید به مرخصی بروند و کلیه حق و حقوق قانونی به ایشان در طول دوران مرخصی پرداخت شود
حال بنده بعد از 5 سال متوجه شدم که من هم می توانستم به مرخصی بروم و از 6 ماه باقی مانده استفاده کنم
حال می خواستم ببینم می توانم با شکایت حق و حقوق اون 6 ماه را بگیرم

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

سلام
با ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری احقاق نمایید