مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

باسلام.بنده یک واحد آپارتمان ازطریق املاک ب صورت مبایعه نامه خریدم وکل پولش رو پرداخت کردم و400میلیون مونده برای تخلیه وانتقال سند،الان فروشنده برای سند زدن امروز فردا می‌کند راه قانونی چیست؟آیا فروشنده میتونه دبه کنه؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر امکان سرپیچی از قرارداد نیست دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق قرارداد روز محضر باید حاضر شوند در غیر این صورت دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید ابتدا اظهارنامه
برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تسلیم مبیع را مطرح کنید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به طرفیت فروشنده اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نمیتواند درب نماید شما می توانید عدم حضور بگیرید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه اقدام بفرمائید. در صورت عدم پاسخگویی دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.