مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه هولوگرام دار و عدم انجام تعهد فروشنده برای صدور سند

عرض سلام و خسته نباشید
من سال 99 یه آپارتمان 60متری خریدم که فقط یه قولنامه هولوگرام دار داره و داخلش ذکر شده که فروشنده باید تا برجِ 10 همون سال سند بزنه. مبلغِ 50 میلیون هم برای صدورِ سند نگه داشتیم(داخلِ قولنامه هم ذکر شده خسارتِ ناشی از عدمِ تعهد 20درصد از ثمن معامله است؛ و قیمتِ مورد معامله به هیچ عنوان و به جهتِ تورم قابلِ تغییر نیست.) الان برجِ 9 سال 1400 شده سازنده ی ساختمان میگه سند هنوز اماده نیست ضمن اینکه متراژ اپارتمان هم 6 متر کمتر میشه(یعنی 54متر برای هر وقت که سند اماده بشه)؛ حالا میخوام بدونم ایا با این شرایط آیا باید پولِ بیشتری از فروشنده تا زمانِ صدورِ سند علاوه بر 50میلیون نگه دارم؟ و اینکه اصلا میتونم اقدامِ قانونی کنم؟
چون هم سند به دلیلیکه من نمیدونم بعد از چند سال اماده و داده نمیشه، هم من ادرسی از فروشنده ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پایانکار نگرفته دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخوایت الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید.