مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام وقت بخیر
من چهار سال هستش که جدا از همسرم و در خانه پدرم زندگی میکنم، خونه ای که با همسرم با هم زندگی میکردیم هم وکالتی به اسم من هست.

الان بعد از این 4 سال میخوام برم و جهیزیه ام را از خونه بردارم میخواستم لطفا راهنماییم کنید که به چه صورت این کار رو انجام بدم.

آیا همینطوری میتونم برم وقتی همسرم نیست وسایلم را بردارم یا باید حکم قانونی داشته باشم؟

و اگر که باید حکم داشته باشم میشه لطفا راهنماییم کنید که چطوری و از کجا باید این حکم قانونی رو بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید استرداد جهیزیه شکایت کنید ولی راههای دیگری نیز وجود دارد درصورت تمایل تماس حاصل نمایید