مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در اینستاگرام

سلام وقتتون بخیر چند ماه پیش ی نفر توی دایرکت اینستاگرامم عکس وپیام های مستهجن میفرستاد بعد از چندینبار که پیام داد بلاکش کردم الان دوباره از یه پیجِ فیک دیگه شروع کرده به عکس فرستادن وپیامای های مبتذل فرستادن میخام بدونم قابل پیگیری هستش یا خیر میتونم بفهمم کار کیه؟ چون اینجور که مشخصه هر چندبار هم که بلاک بشه باز پیج فیک میزنه و نمیخاد دست از مزاحمت برداره

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، شما از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توان از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای با دلایل و مستندات پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید دو آیدی آن شخص را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه سرور اینستاگرام در خارج از کشور قرار دارد امکان پیگیری وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.