مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری تماسهای ورودی

سلام من به تماسهای ورودی خط شوهرم مشکوکم و میخواهم یک پرینت از تماسهای ورودی بگیرم و ضمناً سیم کارت شوهرم هم اسم خودش هست ممنون میشم راهنمائیم کنید از کجا باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، پرینت صرفا با شکایت و دستور مقام قضایی امکان پذیر می باشد.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پرینت مکالمات فقط به صاحب خط یا وکیل وی داده می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دستور قضایی داشته باشید وگرنه فقط شوهرتان می تواند این کار را انجام دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ورودی و خروجی پیامک ها را می توانید از اوپراتور و برنامه های مخصوص هر کدام اخذ نمایید ولی دسترسی به محتوای پیامک ها نیازمند دستور مقام قضایی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شوهرتون رضایت نداشته باشد نمی توانید مگر اینکه شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی توانید از سیم کارتی که به نام شخص دیگری است بگیرید مگر در صورت شکایت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است به شما پرینت نمی‌دهند