مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام خدمت شما . آیا بعد از فوت واهب، هبه نامه معتبر است یا نه، در ضمن واهب پدرم بوده زمینی به من هبه کردن،و ایشون فوت کردن بقیه بچهای پدرم که خواهر و برادرهای بنده هستند انکار این هبه نامه هستند،من چگونه میتونم این هبه نامه را ثابت کنم،ممنون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
زمین متعلق به شماست و مابقی وراث باید عدم اصالت هبه نامه را اثبات کنند ‌‌.