مشاوره حقوقی رایگان - ایمیل های ناشناس به سایت

سلام من یه وب سایت دارم ماجرا از اونجا شروع شد که یه ایمیل حدودا هفت ماه پیش واسم اومد که به لاتین نوشته بود عنوانش بود هکر
نوشته بود وقتی شما روی یک لینک کلیک کردی من یه برنامه روی لپ تاپ شما نصب کردم و اطلاعات شما رو کپی کردم و حتی از زندگی شخصی شما فیلمبردار ی کردم اگر این مقدار بیت کویین به من ندی من این فیلم رو برای دوستانت و خانوادت ارسال می کنم. و الان حدودا چند باره که داره این کارو میکنه و ایمیل برای سايتم میاد.
اما دوباره بعد از چند ماه سروکلش پیدا شده و دوباره ایمیل داده که هفتاد و دو ساعت وقت داری من ایمیل ها شو سریع پاک میکنم اما دیشب دوباره نوشته به لاتین که آخرین مهلته از ش استفاده کن وگرنه برات گرون تموم میشه.خواستم بدونم من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام از طریق دادسرای جرائم راینه ای یا پلیس فتا اقدام کنید، بهتر است قبلش حضوراً مشاوره کنید