مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص نحوه اعتراض به عدم احراز جانبازی در کمیسیون عالی سپاه

بنده در سال 67 در منطقه جنگی بر اثر بمباران شیمیایی بشدت بیمار و به بیمارستان منتقل شدم اما بعلت عدم پیگیری در زمان مناسب موفق به دریافت سابقه نشدم بعد از اعلام سپاه که اعلام داشتند مجروحین بدون صورت سانحه میتوانند مراجعه کنند من هم با مدارک مراجعه و گرفتن عکس HRCT و نظر مثبت 8 از 24 متخصص رادیولوژی و نظر مثبت چند متخصص ریه معرفی شده سپاه در کمیسیون بدوی رای بر مشکلات ریه و جانبازی داد اما در کمیسیون عالی رد شد به نظریه کمیسیون عالی اعتراض و در خود کمیسیون عالی دوباره بررسی و باز هم رد شد حالا به کجا شکایت و پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

نحوه اعتراض به عدم احراز جانبازی در کمیسیون عالی سپاه اعتراض به عدم احراز جانبازی عدم احراز جانبازی احراز جانبازی جانبازی