مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت چک برگشتی

سلام من 3 فقره چک برگشتی به مبلغ 62 میلیون تومان دارم که کار های دادگاهشو که انجام دادم رفت برای اجرای احکام و درخواست مسدودی حساب دادم که حساب های طرف خالی بود ایا میتوانم از طریق دفتر قضایی برای توقیف اموال شخص اقدام کنم؟!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست استعلام از اداره ثبت و راهور را نمایید

و یا خود شما اموال محکوم علیه را به اجرای احکام معرفی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مالی از آن شخص سراغ دارید توقیف کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده می باشد و نظر قطعی بعد اعلام میشود⚖⚖

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام می توانید درخواست توقیف اموال بدهید.
در صورتی که اموالی جهت توقیف نداشت و ظرف مهلت قانونی دادخواست اعسار نداد می توانید حکم جلب بگیرید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله استعلام از ثبت و راهور و... درخواست نمایید