مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم معصومه

سلام اسم دخترم معصومه هست میخاد ب مهسا تغییر بده سنشم 12ساله ش هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود امکانپذیر است اما باید مراحلی را انجام دهید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
معمولا تغییر اسم‌های مذهبی یه مقدار سخت است،امابهرحال اگه ثبت احوال درخواست تغییر را رد کرد از طریق دادگاه پیگیری شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تغییر اسامی مذهبی دشوار است و باید دادخواست تغییر نام بدهید
در صورت تمایل تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام شود در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال.البته تغییر اسامی مذهبی مشکل است.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگه ثبت احوال درخواست تغییر را رد کرد از طریق دادگاه پیگیری شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال سپس دادخواست تغییر نام را ارائه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان پذیر است و تخصص ما با ما تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام شود در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه و.البته مسنحضر باشید تغییر اسامی مذهبی مشکل است