مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

اگر مالی به من صلح شود در صورتی که من زودتر از مصالح بمیرم آیا مورد صلح شده به وراث من میرسد؟
یا کلا باطل میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
عقد صلح ، عقد لازم است

در صورت انعقاد قرارداد صلح ، اگر متصالح فوت نماید مال الصلح به ورثه متصالح خواهید رسید مگر مصالح حق فسخ داشته باشد و قرارداد را فسخ نماید و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر پیش از مصالح متصالح فوت نماید چون عقدی لازم است به فوت یکی از طرفین عقد، منفسخ نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باطل نمی شود چون صلح عقد لازم است است و براساس می رسد مگر آنکه در آن شرط فسخ وجود داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عقد قرارداد صلح عقدی لازم است که با فوت طرفین باطل یا منفسخ نمی شود.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله با عقد صلح به شما منتقل میشود و به ورثه شما بعد از فوت تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله عقد صلح یک عقد لازم میباشد و با فوت از بین نمیرود  و به وراث می رسد مگر حق فسخ برای خود در نظر گرفته باشند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مطابق اصل به ورثه خواهد رسيد
مگر شرط و اعراض وجود داشته باشد