مشاوره حقوقی رایگان - فسخ صلح نامه ملک

سلام در قرارداد صلحنامه این متن رو نوشته :
« مصالح مباشرتا از حال التحریر این سند الی 30 سال شمسی ولو با فوت متصالح و حتی انتقال مورد صلح به دیگری حق فسخ این مصالحه را به صورت یک طرفه و یک جانبه بدون نیاز به حضور متصالح و بدون نیاز به صدور هیچگونه حکمی از محاکم قضایی را دارا می‌باشد »
آیا با فوت متصالح زودتر از مصالح ، مصالح می‌تواند صلحنامه را فسخ کند؟ و چگونه میتوان از این کار جلوگیری کرد؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام طبق شرطی که در قرارداد گنجانده شده مصالح می تواند آن را فسخ کند و امکان جلوگیری از آن وجود ندارد.