مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام سوال بنده اینه که اولا در استخدام قضاوت و وکلا معاینه رابطه مقعدی وجود دارد یا خیر و اگر کسی که مکرر این نوع اشتباه را 4 ، 5 سال قبل انجام داده و تا استخدامی قضات که 5 سال هست در معاینه پزشکی تشخیص داده میشود مقعد این طرف سالم هست یعنی اسنفکتر جم میشود و اندازه ان کمتر از 2.5 سانت هست و حرکت اسنفکتر مقعد چگونه است در زمان معمولی که ما تشخیص بدیم این طرف سالمه ؟ لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکالت خیر
قضاوت بلی و قابلیت تشخیص دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در گزینش وکالت و قضاوت مقعد معاینه نمی شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اصلا این موارد چک نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موارد بررسی نمی شود از جنبه ی پزشکی آن نیز از پزشک متخصص سوال بفرمایید