مشاوره حقوقی رایگان - لایحه عدم حضور موجه در جلسه شوارای حل اختلاف

با سلام و ادب
احترما به اسحضار میرساند اینجانب به دلیل داشتن جلسه ای همزمان در شهرستان دیگر قادر به حضور در جلسه رسیدگی نمیباشم، لذا متن لایحه عدم حضور موجه در جلسه رسیدگی شوارای حل اختلاف، به دلیل داشتن جلسه همزمان در شهرستان دیگر برای ارسال به آن شعبه تقاضا دارم.
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از شورا وقت بگیرید با توجه به همزمان بودن جلسات دادگاه

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
خطاب به شعبه شورا اعلام کنید علت عدم حضور را و ابلاغ جلسه دیگر در شهرستان دیگر را ضمیمه لایحه تان کنید