مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص زمین

با سلام
زمینی خریداری کردم که لوله ورودی شهر از داخل زمین گذشته البته ده سال قبل از اینکه سند صادر شود از طریق راه و شهرسازی پیگیری کردم که مشخص شده این اداره راه و شهرسازی بدون استعلام از اداره آب سند صادر کرده ولی حالا زیر بار نمی رود و حاضر نیست جایی زمین دیگری به ما بدهد.لطفا کمکم کنید حقم را بگیرم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر نیازمند بررسی دقیق و جامع پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه اداره راه و شهرسازی در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ایجاد لوله گذاری باعث عدم
انتفاع شما از ملک شده باشد
و بسته به اینکه کاربری ملک
مسکونی باشد یا زراعی ، امکان اقامه دادخواست و مطالبه قیمت زمین وجود خواهد داشت و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره مسکن و شهرسازی در دیوان شکایت کنی

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. می توانید از طریق دادگاه اقدام و بهای زمین را دریافت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت خود را در دیوان مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مدارک تان برسی شود در حالت کلی می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت نموده و موضوع را پیگیری نمائید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از اداره راه و شهرسازی به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و درخواست زمین معوض کنید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام نیاز به بررسی مدارک میباشد . وکیل بگیرزد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم باید دادخواست متناسب طرح گردد
راه احقاق حقوق شما وجود دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر قطعی نیازمند بررسی مدارک و گفتگوی متقابل دارد ولیکن بنحو کلی می توانید علیه اداره راه و شهرسازی در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

در دیوان عدالت اداری دعوا مطرح کنید