مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتب

سایر اطلاعات:
مهلت حضور 10 روز از تاریخ علت حضور :پيگيري شكايت مطروحه

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 10روز نوع علت حضور : پيگيري شكايت مطروحه
دعوي ... به طرفيت .... مبني بر كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

یعنی چی؟ موضوع و متن ابلاغیه اینه که براتون نوشتم منظورش چیه؟

پاسخ ها :

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

با سلام .ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ باید برای پیگیری شکایت کلاهبرداری به دادسرا و یا دادگاهی که ابلاغیه رو‌براتون ارسال کرده مراجعه کنین