مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه بدون موضوع

با سلام
برای من یک ابلاغیه در ثنا امده برای حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین از شعبه 40 حل اختلاف تبریز در حالی که بنده ساکن مشهد هستم و با کسی در تبریز مراوده ندارم
علت حضور رسیدگی اعلام شده اما نه موضوع شکایت هست نه نام شاکی! ایا نباید برای حضور در جلسه موضوع را بدانم تا دفاعیه داشته باشم؟ ضمنا تمامی اطلاع رسانی های سامانه ثنا اعلام میکند دسترسی مجاز فقط برای شخص ذی سمت یا نماینده وی بنده باید چکار کنم برای دفاع از خودم؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
احتمالاً اشتباهی رخ داده است . در ابلاغیه علت حضور را ذکر میکنند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا جهت صلح و سازش شما را احضار کرده اند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست موضوع را پیگیری نمایید شاید به عنوان شاهد مطلع یا اشتباه صورت پذیرفته باشد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است اشتباه باشد و ممکن است بعنوان مطلع دعوت شده باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است به عنوان شاهد یا مطلع احضاریه امده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابلاغیه دارای پیوست است آنها را دانلود کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام احتمالا به عنوان شاهد و یا اشخاص متفرقه در پرونده هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید

و جلسه اول می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر از روی اشتباه نباشد جرائم منافی عفت یا امنیتی میباشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصولا می بایست پیوست ابلاغیه حضور دادخواست و ضمایم ان پیوست باشد ولیکن درحال حاضر راهی جز پیگیری حضوری جهت دریافت دادخواست و یا اخذ وکیل ندارید