مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین قولنامه ای در طرح عقب نشینی در بحر خیابان

زمین قولنامه ای در طرح عقب نشینی در بحر خیابان اصلی 18متر بحر دارد و حدودا 3 متر عقب نشینی میشود که جمعا حدود 54 متر میشود به شهرداری منطقه مراجعه کردیم گفتیم که در برابر این عقب نشینی چه چیزی به ما تعلق میگیرد گفتند چیزی تعلق نمیگرد و نه زمین دیگری جایگزین
و نه پولش را میدهندو نه اینکه مجوزی برای ساخت در نظر میگیرند نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم آیا میتونم کاری بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست به طرفیت شهرداری اقامه نمایید