مشاوره حقوقی رایگان - زمین قرار گرفته در خیابان

با سلام و خسته نباشید زمینی با کاربری مسکونی داریم ک افتاده کامل وسط یه خیابون دوازده متری.دهیاری پروانه ساخت نمیده از اون طرف میگه ن پول داریم ن زمینی داریم که به جاش بدیم .میگه برید بنیاد مسکن .بنیاد هم میخواد یه زمین بهمون بده تو بیابون ک قراره در اینده شهرک بشه .هنوزم ن نقشه کشی کردن ن چیزیش معلومه .شاید دو سه نسل عوض بشه .حتی نزدیک باغ هم نیست وسط بیابون. میخواستم بدونم ایا جایی یا روشی هست ک بتونم سریع مشکلم حل بشه. حالا یا پولشو بدن یا یه زمین با همین کاربری. الان چند ساله داریم میریم میایم ولی اصلا انگار نه انگار .
ممنون از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که هنوز طرح اجرا نشده است دولت بنیاد و دهیاری موظف به توافق و یا پرداخت قیمت عادله ملکتان سپس اجرای طرح می باشد ولیکن اگر اجرا گشته دادخواست مطالبه غرامت بطرفیت بنیادمسکن مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما
شما میتوانید قیمت زمین را طبق نرخ روز و طبق نظر کارشناس مطالبه نمایید

و شما باید دادخواست مناسب
به طرفیت اداره راه و بنیاد مسکن اقامه نمایید

و سازمان مکلف است که قیمت زمین را پرداخت نماید
میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی نیست در صورت اجرای طرح قیمت ملک تان به شما پرداخت می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مطالبه قیمت زمین بنرخ روز امکانپذیر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید مطابق نظر کارشناس زمین را به نرخ روز مطالبه بکنید و دادخواستی به طرفیت اداره راه و بنیاد مسکن ثبت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت قیمت زمین با ارجاع به کارشناس