مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری در مدرسه

با سلام بنده تو مدرسه با یکی دعوام شد که شروع کننده هم خودش بود اول اون زد با لگد و مشت به صورتم و از ناحیه صورت دچار اسیب دیدگی شدید شدم همینطور خراش هایی در بدن و کبودی که به پزشک قانونی مراجعه کردم و همه درج شده خواستم بدونم شکایت بنده تاثیری داره ؟نیازی به شاهد هست چون الان به من پیام داده و انکار میکنه که خواستم بزنمش خوردم زمین اینطوری شده خواستم بدونم نیازی به شاهد نیست؟اگر هست چند تا؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله شکایت شما مثمر ثمر خواهد بود و در نهایت می‌توانید دیه دریافت کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر او شکایت کرده شما هم شکایت کنید دیه دو طرف از هم کم میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قابلیت شکایت دارد و قابلیت دریافت دیه نیز وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید اثبات کنید ضربات از جانب او بوده